beroepsgoederenvervoer ondernemersdiploma

 

Beroepsgoederenvervoer Ondernemersdiploma

Ondernemersdiploma beroepsgoederenvervoer. Haal het ondernemersdiploma goederenvervoer voor transport ondernemer of eigen rijder te worden. Bij tlec kunt u terecht voor het ondernemersdiploma goederenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in het ondernemersdiploma voor het goederenvervoer (transport ondernemer)

 

Het Beroepsgoederenvervoer OndernemersdiOndernemersdiploma beroepsgoederenvervoer. Haal het  ondernemersdiploma goederenvervoer voor transport ondernemer of eigen rijder te wordenploma

Het starten van je eigen bedrijf in het beroepsgoederen is geen alledaagse stap om te nemen. In de opleiding bij Beroepsgoederenvervoer komen alle elementen van bedrijfsvoering aan bod. Hiermee word je niet alleen voorbereid op het examen voor het Beroepsgoederenvervoer Ondernemersdiploma, maar krijg je de nodige basis elementen voor de dagelijkse praktijk. De cursus van tlec kan ook als prima basis dienen voor je ondernemersplan. De opleiding voor het ondernemersdiploma is onderverdeeld in losse modules. De modules kunnen in eigen tempo gevolgd worden. Wij raden je bij voorkeur aan om ze een voor een af te werken, maar uiteraard mag je ze ook allemaal tegelijk volgen en in studeren. Zo bepaal je zelf jouw tempo. Met de opleiding van vandaag de kansen van morgen kunnen grijpen, vergroot uw kennis en kansen.

 

Indien u een transportonderneming wilt starten of wilt leiden, is het hebben van het getuigschrift beroepsgroepenvervoer verplicht om te kunnen voldoen aan de eis van vakbekwaamheid. Dit geldt dus ook voor de " eigen rijders" maar ook voor bedrijfsopvolging en bedrijfsovername.
Dus met andere woorden, voordat men aan de slag kan als transportondernemer, moet de onderneming beschikken over een vergunning. Om deze vergunning te kunnen aanvragen bij de NIWO, zowel voor nationaal – als ook voor internationaal vervoer, dient er binnen het bedrijf ten minste één vakbekwaam persoon aanwezig te zijn. Deze vakbekwaamheid is aan te tonen door het kunnen overleggen van het zogenaamde Getuigschrift Beroepsgoederenvervoer.

 

Het Beroeps Vervoer Opleidingsinstituut TLEC heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de opleidingen voor het wettelijk voorgeschreven ondernemersdiploma voor het beroepsvervoer over de weg. Dit diploma is één van de eisen om een ondernemersvergunning te kunnen aanvragen voor het beroepspersonenvervoer en beroepsgoederenvervoer. De eigenaar en docent(en) hebben een jarenlange ervaring in het succesvol opleiden van vele kandidaten. Het BBeroeps Vervoer Opleidingsinstituut TLEC is geaccrediteerd door de KIWA en daarmee gecertificeerd opleider Transport & Logistiek.

 

 

Lees verder over het Beroepsgoederenvervoer Ondernemersdiploma voor het beroepsvervoer behalen.

 

 

 

 

Beroepsgoederenvervoer Ondernemersdiploma

De ondernemersopleiding beroepsgoederenvervoer is bedoeld voor personen die een transportbedrijf willen starten of leiding willen geven binnen een bedrijf in het goederen- of personenvervoer. De verschillende modules zijn ook geschikt voor personen die werkzaam zijn in het middenkader en meer inzicht willen krijgen in desbetreffend onderwerp.

Voordat u aan de slag kunt als transportondernemer, moet u voldoen aan een aantal wettelijke eisen. Eén van die eisen is het bezit van het getuigschrift van Nationaal en Internationaal vervoer van goederen over de weg. Hiervoor dient u een zestal examens af te leggen. Zodra u alle examens heeft behaald ontvangt u het Euro getuigschrift. Hiermee kunt u een vergunning aanvragen bij het NIWO.

ONDERNEMEREXAMEN

Contact Algemeen
+31 348 470 894
Contact Adviseur
Ron Niens
+31 646 266 367
ron@tlec.nl